2012. március 1., csütörtök

ÚJ Samsung UE46D6100SW Smart TV 1 FT - RÓL NMÁ !! - Jelenlegi ára: 1 Ft


AZ AUKCIÓ 1, -FT-RÓL INDUL, MINIMÁLÁR NÉLKÜL !!!  CSAK 3 NAPIG !!!
KÉREM CSAK ABBAN AZ ESETBEN LICITÁLJON, HA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET ELFOGADJA !!!
-LICITET NEM TÖRLÖK!
-SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE CSAK BANKI ÁTUTALÁST KÖVETŐEN VAN LEHETŐSÉG
-INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!!!
-CSERE NEM ÉRDEKEL!
-A NYERTES LICITÁLÓ, 3 NAPON BELÜL VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT E-MAIL-BEN, VAGY TELEFONON, ÉS 7 NAPON BELÜL RENDEZZE A VÉTELÁRAT BANKI UTALÁS, VAGY SZÁMLÁRA BEFIZETÉS FORMÁJÁBAN (CSEKKES FIZETÉS NEM LEHETSÉGES)
-A VÉTELÁR ÉRKEZÉSÉT KÖVETŐEN 5 MUNKANAPON BELÜL ELKÜLDÉSRE KERÜL A TERMÉK, AZ ÖN ÁLTAL E-MAIL-BEN MEGKÜLDÖTT NÉVRE, POSTACÍMRE
Döljön hátra és élvezze a tökéletes képélményt a 6-os sorozatú LED TV-n.
A prémium Smart TV új dimenziót nyit az otthoni szórakoztatásban. A Smart Hub funkicó segítségével kapcsolatba léphet TV-jével. A lélegzetelállító 3D képekkel pedig valódi életet vihet az otthoni mozizásba
Filmek, műsorok, alkalmazások és még sok minden más. Ezt mind megtalálja a Smart TV-ben.
Lépjen be ön is az interaktív házi szórakoztatás világába a Samsung LED TV-k Smart Hub-jával. Hozzon ki még többet a TV-jéből. Használja ki az internetben rejlő lehetőségeket a TV-jében megtalálható keresési és webböngészési funkciókkal, amelyekkel könnyen rátalálhat a televízióhoz kapcsolódó online tartalmakra és információkra, illetve megoszthatja filmjeit, képeit és zenéit másokkal is.
A házi szórakoztatás lelke
A rendkívüli csatlakoztathatósági lehetőségekkel ön egy központi elemről játszhatja le és vezérelheti digitális tartalmait. Az AllShare segítségével vezetékek nélkül csatlakoztathatja televízióját a kompatibilis digitális készülékekre, amelyekről közvetlenül lejátszhatja az ott tárolt képeket, filmeket és zenéket. Az AllShare-hez tartozó szoftver letöltésével a számítógépén tárolt tartalmak között is böngészhet a televíziójáról és lejátszhatja a multimédiás fájlokat. A High Definition Multimedia Interface (HDMI) bemenetekkel közvetlenül csatlakoztathat akár négy digitális készüléket is, hogy még nagyobb választékot nézhessen és oszthasson meg másokkal a TV-n. A mozizás élményét a Cinema Black hozza el önnek az automatikus szélesvászon-beállítással. Az első osztályú kényelemről pedig az Anynet gondoskodik, amely egyetlen, elegáns távirányítóban egyesíti az összes vezérlési funkciót.
Fedezze fel a TV új dimenzióját
Élje át a teljes 3D TV-élményt a LED 6500 televízióval, amely a Samsung 3D Sound Effect technológiával automatikusan összehangolja a 3D képeket és a térhatású hangokat. A kimagasló teljesítményért a forradalmi Samsung 3D HyperReal Engine felel, amely jobb képeket és optimális teljesítményt biztosít az intenzív és kristálytiszta Full HD képekhez. Engedje, hogy elkápráztassa a Micro Dimming, amely a legapróbb részleteket is felfedi és a 3D Auto Contrast, amely növeli a mélységérzetet. Az ergonomikus kialakítású, pehelykönnyű 3D szemüvegekkel és a beépített 3D átalakítóval ez a LED TV valódi életet visz a 2D filmekbe és a házi szórakoztatás világába.
Full HD 1080p 
Kerüljön közelebb a valósághoz. A Samsung Full HD Plazma TV-je kétszer akkora képfelbontással rendelkezik, mint egy hagyományos HD TV, hogy ön gazdag textúrával és természetes képekkel adhassa át magát egy magasabb szintű képélménynek.
Ultra Clear Panel 
Az elmosódott kép a múlté. A Samsung új képszűrője és képernyőpanel-összetétele megszünteti a kettős és rétegzett képeket, hogy ön szinte bármilyen szögből csakis kristálytiszta képekben gyönyörködhessen.
Wide Color Enhancer Plus 
A világ valódi színei. A Samsung Wide Color Enhancer Plus technológia egy összetett algoritmus segítségével jelentős képminőség-javítást ér el: megjeleníti az olyan finom tónusokat és részleteket is, amelyeket más televíziók nem képesek visszaadni.
Clear Motion Rate 
Fedezze fel a valóban éles mozgóképet a Samsung Clear Motion Rate-tel. A frissítési rátával ellentétben, amely a képminőség egy adott részéért felel, a Clear Motion Rate három összetevővel határozza meg a kép mozgását: chipsettel, képernyőpanellel és háttérvilágítással. A mozgóképminőség és -vezérlés új szabványának köszönhetően ön is tisztán látja majd a különbséget.
Digitális zajszűrés 
Élvezze az analóg TV-adásokat kristálytiszta digitális minőségben a Samsung digitális zajszűrésével. A szűrő megszünteti a képernyőn megjelenő digitális zaj egy részét.
Search All 
Még több TV-s tartalom várja. A Samsung Search All a 8000-es, 7000-es és 6000-es sorozat tulajdonosainak segít kiválasztani az őket érdeklő TV-műsorokat, akár televíziózás közben is, és hozzáférést biztosít a programokhoz kapcsolódó internetes információkhoz.
Your Video 
Hozzon ki többet a filmekből. A Samsung Your Video egy igény szerinti videoszolgáltatás, amely az ön egyéni ízléséhez igazodó filmeket és TV műsorokat ajánl fel önnek. A felhasználói értékelések és az összefoglaló alapján választhatja ki az ön igényeinek megfelelő filmet.
Smart Hub 
A Samsung Smart Hub korszakalkotó változást hoz a televíziózásban. Mostantól közvetlenül a televíziójára tölthet le különböző alkalmazásokat, a TV-jén böngészheti az internetet, üzenhet a barátainak és családtagjainak, vagy a megnézheti a legújabb filmajánlókat.
Social TV 
Ossza meg örömét barátaival és családtagjaival. A Samsung Social TV funkcióval blogon vagy chaten (mint például Facebookon, Twitteren vagy Google Talkon) oszthatja meg véleményét kedvelt TV műsorairól, akár televíziózás közben is. A Social TV elérhetősége régiónként változhat.
3D Auto Contrast 
Adja át magát az élménynek. A Samsung beépített 3D Auto Contrast funkciója továbbfejlesztett képalkotó technológiát alkalmaz, hogy fokozza a 3D képek mélységérzetét, és még térbelibb, megdöbbentően élethű jeleneteket hozzon létre.
3D hangtechnológia 
Merüljön el a 3D hangzásvilágban. A Samsung mélységképző technológiája a mozikban megtapasztalt térhatású és élethű hangzást szólaltatja meg, amely olyan magával ragadó audioélménnyel ajándékozza meg, hogy arról is megfeledkezik majd, hogy egy televízió előtt ül.
Connect Share Movie 
Használja ki digitális tárházát. A ConnectShare™ Movie televíziója mostantól a házimozizás központja lehet. Csatlakoztassa a pendrive-ot vagy a merevlemezt közvetlenül a TV-hez, és játssza le kedvenc filmjeit, képeit és zenéit.
HDMI 1. 4 
Még több tartalom. A négy darab High Definition Multimedia Interface™ (HDMIŸ) bemenettel ön közvetlenül a televíziójához csatlakoztathatja digitális készülékeit, hogy még több tartalomból választhassa ki, mit szeretne látni a képernyőn.
Anynet 
Egy kézben az irányítás. A letisztult házi szórakoztatás élményéért az Anynet technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen távirányítóval vezérelhesse HDMICEC kompatibilis digitális készülékeit (gyártótól függetlenül).
VIDEÓ:  http: //www. youtube. com/watch? v=GAja7Nz_uUk
Cikkszám
UE-46D6100
Képátló
46" (117cm)
Videó felbontás
1920 x 1080 pixel
Felbontás tipusa
Full HD
Kontrasztarány
Nem
Képfrissítés
200Hz
Tuner tipusa
MPEG-4
Garancia
2 év
Menürendszer
A készülék magyar nyelvű menüvel rendelkezik
Dokumentáció
A készüléket magyar nyelvű kezelési útmutatóval szállítjuk
Tápellátás
220volt
Hdmi csatlakozó
hdmi
USB csatlakozó
USB
3D
3D tv
Megjelenés dátuma
2011 március



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-29 20:58
. ÚJ Samsung UE46D6100SW Smart TV 1 FT - RÓL NMÁ !! - Jelenlegi ára: 1 Ft